Je hebt waarschijnlijk gehoord dat de lucht puurder is op hogere hoogten en dat is zeker waar in Denver, Colorado. De mijl-hoge stad heeft pure zuurstof en zuiverder argongas In veel van de wijnflessen in de restaurants op deze lijst. Als je een avontuurlijke wijndrinker bent die op zoek is naar je volgende beste glas, zijn hier de beste plekken om te bezoeken om je gehemelte te bevredigen - die allemaal hebben Coravin Giet op het menu.
Beste Denver -wijnbars en restaurants stromen mee Coravin
1. Corridor 44
Dit Chique Champagne Bar In Larimer Square is geopend voor het diner en slokjes en beten 's avonds laat, en na één blik op het menu vraag je je af waarom dit niet je go-to-date night-plek is. Wil je oesters op de halve schaal? Dit is jouw plaats. Fanty a Quatre fromages gegrilde kaas? Corridor 44 heeft dat ook. Espresso crème brulee? Je bent bij elkaar gekomen. Mis het Happy Hour niet op maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur, of damesavond op woensdag van 16.00 uur om te sluiten waar $ 4 champagne-cocktails de hele nacht beschikbaar zijn. (Controleer ook de Google Reviews om de meest gestelde vraag te zien: “Wat is de naam van de geest in het gebouw? Antwoord: Amelia.)
2. Sushi den
Reserveringen zijn hierin beperkt Lokale favoriete sushi-plek, maar dat komt alleen omdat het team ruimte bespaart voor walk-ins, dus wees niet te bummed als er niets beschikbaar is op resy. Bel voor u kop Over en je kunt geluk hebben! Bijna alle wijnen op het menu zijn verkrijgbaar door het glas, inclusief een Dr. Hermann Duitse Riesling (Slaap niet op off-droge Europese witte wijnen met pittige tonijn-het is een match gemaakt in Sushi Heaven) en overture door Opus One. Probeer een van de keukenspecials en vertrouw op uw server - deze plek heeft een uitstekende service die overeenkomt met de sfeer en verse vis!
3. Cranelli's
Stel je dit voor: je hebt net de dag in de Rockies doorgebracht, nieuwe paden laaien en kilometers zien, en nu heb je serieuze koolhydraten nodig. Douchen af, kleed je aan, en Ga naar Cranelli's, een plek die zo authentiek Italiaans is als het klinkt. Gebakken schelpen, linguine carbonara en kip Parmigiana Pasta wachten op u, samen met perfect gepaarde Italiaanse wijnen door het glas, dankzij Coravin! Probeer iets nieuws: a Scarbolo Pinot Grigio Ramato (Oranje wijn!), Een glas van de Poggerino Sangiovese Rosato (roos!), Of een lambrusco (sprankelend Rood!) Van Emilia-Romagna. Je kunt je maaltijd kiezen door naar het menu te wijzen met je ogen gesloten en niet teleurgesteld te zijn in deze Denver -instelling.
4. 1914 huis
Er is niets ouds en kraken aan deze plek, ongeacht de naam. Dit Nieuw Amerikaans restaurant in Niwot Heeft wat ik zou kunnen beschouwen als het perfecte assortiment van voorgerechten, variërend van gefrituurde spruitjes tot geelvintonijn por, en als je voorbij het voorgerechtmenu komt, heb je net zo moeilijk om een voorgerecht te kiezen. Alles ziet er te lekker uit om uit te sluiten. 1914 Huis biedt plaats aan reserveringen voor maximaal zes personen voor het diner woensdag tot en met zondag, dus kies je vijf favoriete vrienden die naar beneden zijn om borden te delen. Iedereen zal een hap willen van wat je bestelt - en een slokje van je wijn! Allen worden geserveerd door het glas.
5. Frasca -eten en wijn
Plan een ~ Special ~ datum? Moet u indruk maken op uw schoonouders die naar de stad komen? Kijk niet verder dan Frasca eten en wijn, een Northern Italian James Beard Foundation bekroonde restaurant in Boulder op Pearl Street. A la carte dineren omvat Sole, Risotto, Short Rib Agnolotti en verschillende andere geneugten, maar als je splitst, kies dan het Friulano -proeverijmenu en optionele wijnparen. Dit Prix Fixe -menu toont de Italiaanse bergkeuken en bevat combinaties uit Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Eindig met een vintage Amari en doe alsof je bij elke slok aan de uitlopers van de Alpen bent.
6. Zondag vinyl
Als ik ooit vermist word, plaats dan mijn foto's in wijnbars zoals Sunday Vinyl in plaats van op melkkartons, zodat ik waarschijnlijker ben te vinden. Naar alle waarschijnlijkheid ben ik niet verloren, ik werk me gewoon door het menu! Op maandag organiseert Sunday Vinyl Supper Club, een wekelijkse Prix Fixe Dinner Club met wijn (DUH) en een samengestelde vinyl -afspeellijst. Rekening De SV Supper Club -pagina Om te zien wat deze week op het menu staat. Droge maandag oefenen? Geen probleem. Zondag vinyl gastheren Regelmatige evenementen en vluchtavonden, of je kunt stoppen voor happy hour dinsdagen tot zaterdag van 16.30 - 18.00 uur of zondag van 14.00 - 18.00 uur. Dankzij Coravin, u kunt op elk gewenst moment je eigen aangepaste vlucht van drie halve glazen maken, of de dagelijkse "droomvlucht" bekijken, bestaande uit drie stellaire sommelier -picks uit de SV -kelder, tot het uitverkocht is.
7. Tavernetta
Als je de gedachte aan Frasca leuk vond, zul je dit geweldig vinden zusterrestaurant in het Kimpton Hotel geboren op 16th Street. De lunch wordt van maandag tot en met vrijdag van 11.00 - 14.00 uur geserveerd en het diner wordt nachtelijk geserveerd (17-10 uur; Happy Hour is beschikbaar van 16-18 uur). Het menu biedt kazen en salumi, antipasti, handgemaakte pasta's en robuuste voorgerechten. Het wijnmenu is een by-the-glazen liefdesbrief aan Italië en bevat een landelijke overspanningslijst met wijnen van het glas. Bestel de Burrata en een glas van de Le Monde Pinot Grigio van FRUILI en gezellig in de haardlounge. De lokale bevolking rave dat de service net zo mooi is als het eten.
Heb je andere hotspots in Denver of best bewaarde geheimen om aan deze lijst toe te voegen, of ben je hier in de restaurants geweest die hier worden vermeld? Laat het ons weten!
Brielle Buckler (zij/haar), oprichter van Viva La Vino (op Instagram als @vivalavino_nyc), is een wijnliefhebber die van zeldzame variëteiten houdt, wijnmythen kapot maakt en de wereld van wijn benaderbaar maakt. Hoewel Brielle meestal is gevestigd in het NYC -gebied, reist ze het afgelopen jaar het land met de auto en organiseert ze virtuele wijnproeverijen vanaf de weg (bekijk haar bakstenen achtergrond - het is een achtergrond die ze met zich meebrengt!). De filosofie van Viva La Vino is dat wijn alleen goed is als je het leuk vindt, en Brielle is gepassioneerd over het helpen van wijndrinkers van alle niveaus begrijpen welke kwaliteiten ze de voorkeur geven in wijn en waarom. Ze wil anderen helpen meer vertrouwen te hebben op wijn in een restaurant bestellen of om aanbevelingen in een wijnwinkel te vragen. Brielle heeft momenteel haar WSET II -certificering en wacht op haar WSET III -examen.