Voor jou wijn- en ijs-liefhebbers, weten we hoe we het beste van beide werelden kunnen krijgen: wijnijs. Yup, het wordt niet beter dan dit-je woensdagavondkom met ijs, met de wijn erin. Je kunt zelfs zijn ontspannende en heerlijke combinatie zelf maken, thuis! Pak een fles van je favoriete (zoete) wijn op, word creatief en geniet van! Ga aan de slag met een van de volgende recepten:
Donkere chocolade en Malbec -ijs
Wijn en chocolade zijn een match gemaakt in de hemel, dus wat kan mogelijk beter zijn dan een chocoladewijnijs? Pak je favoriete doos met super extra pure chocolade-ijs en je favoriete fles Malbec en maak dit heerlijk en toch eenvoudig recept -Je hebt zelfs geen ijsmaker nodig.
Sangria sorbet
Ben je dol op Sangria? Wij doen ook. Probeer dan deze fruit vol fruit sorbet Dat smaakt bijna precies naar het alcoholische drankje. Smaakvol, dronken en super soepel, het is de perfecte volwassen bevroren traktatie op een zomerdag.
Fid en Muscat-ijs
Het vijgenseizoen is nog niet helemaal voorbij en dat geeft ons een geweldig excuus om te genieten van dit zoete ijs. Dit recept is zo bevredigend en gemakkelijk te maken, je moet het gewoon proberen. We zijn al dol op de combinatie Fig-White Muscat, maar voeg wat gezouten pistache-praline toe, en we zijn verkocht!
Peer en moscato -gelato
Deze op peren gebaseerde ijs Smaakt net als herfst - anise, kaneel, vanilleboon en kruidnagel combineren allemaal harmonieus met de zoete witte wijn, en de gepocheerde peren zijn zo goed dat je denkt dat je je favoriete herfsttaart eet.
Eenvoudig witte wijnijs
Je hebt slechts drie ingrediënten nodig om dit verfrissend te maken traktatie. Kies een zoete wit, voeg wat room en suiker toe, bevries, garneer met wat fruit of chocolade en geniet ervan! Het beste deel is dat je geen mooie tools nodig hebt om deze thuis te maken.
Cherry & Zinfandel sorbet
Gebruik deze paar kersen die je hebt achtergelaten met deze intense sorbet: u kunt elke Rood Wijn of Rood Wijnmengsel, echt, maar een Zinfandel zal zorgen voor een ongelooflijk intense ervaring, vol rijke smaken. De diepte Rood Dessert heeft precies de juiste hoeveelheid zoetheid en scherpheid, en we kunnen beloven dat er geen restjes zullen zijn ...
Strawberry Cheesecake & Port-ijs
Yum, cheesecake. Dit decadent traktatie Combineert een van mijn favoriete desserts met de dessertwijn bij uitstek, haven, en we kunnen het niet weerstaan. Kers op de taart? Die aardbei-poortsiroop, gegarneerd met wat Graham-crackers. Het wordt niet beter dan dit.
En als je je lui voelt en liever gewoon geniet De nieuwe "winecream" van Crossroad Company.