Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Products
Koppel met
Subtotaal Vrij
Cart buttons
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Een kelderchat met Zilver Eiken wijnmakerij

A Cellar Chat with Silver Oak Winery

Gewijd aan het nastreven van het creëren van uitzonderlijke Cabernet Sauvignon, Zilver Eik is een hoogtepunt in Napa Valley. Het begon allemaal met een handdruk tussen Raymond Duncan en Justin Mayer bijna 50 jaar geleden, en de familie Duncan heeft sindsdien de traditie van uitzonderlijke Cabernet exclusief in American Oak voortgezet. Met Vaderdag om de hoek hadden we het geluk om mee te praten Zilver Oak-eigenaar en chief inkomstenofficier Tim Duncan en zijn zoon (en off-premise regionale manager), Matt Duncan, om te leren hoe ze de gezinsoperatie van het produceren van wijn van topkwaliteit behouden.

Tim en Matt Duncan

Kun je een beetje met ons delen van de oorsprong van Zilver Eik?

Tim Duncan: Mijn vader, Ray Duncan, was mede opgericht Zilver Oak in 1972 met Justin Meyer. In 2001 trok Justin zich terug als wijnmaker en verkocht zijn deel van Zilver Eik voor onze familie. Sinds ik volledig eigendom heb genomen, hebben mijn broer, David en ik de nadruk gelegd op kwaliteit door het verwerven van premium wijngaarden en het implementeren van toonaangevende technologieën en praktijken bij elke stap.

Wat zijn enkele familietradities die doorschijnen in het wijnproces bij Zilver Eik?

Tim Duncan: Onze wijnmakerijstijl is consistent gebleven sinds onze eerste vintage: we maken één variëteit, cabernet sauvignon, exclusief verouderd in Amerikaanse eiken vaten en afgewerkt op matige alcoholniveaus. David en ik delen een liefde voor het buitenleven dat teruggaat naar onze jeugd in Colorado, dus we zijn ook toegewijd aan duurzame landbouw van onze landgoedwijngaarden.

In 2006 werd het wijnhuis geconfronteerd met een verwoestende brand, maar kwam in 2017 de andere kant uit met een ultramoderne renovatie. Hoe kwam het gezin allemaal samen tijdens die moeilijke tijd?

Tim Duncan: Na verloop van tijd kwamen we het verlies zien als een kans om een ​​nieuwe (en beter!) Te creëren Zilver Eik. Het is dit idee van voortdurende verbetering dat ons drijft. We hebben elke afdeling grondig gepland en geraadpleegd-van wijnbereiding en gastvrijheid tot marketing en verkoop-om een ​​wijnmakerij van wereldklasse te bouwen rond de productie van slechts één wijn, onze Napa Valley Cabernet. We hebben meer ruimte toegevoegd voor onze gasten, zodat ze kunnen genieten van een intieme verbinding met ons merk. Het was echt een samenwerkingsinspanning die ons als gezin dichterbij bracht.

Hoewel het een familie van het gezin is, weten we er zeker van dat er veel mensen zijn die niet bloedgerelateerd zijn die als familie voelen. Zijn er leden die bij de organisatie zijn geweest via de ups en downs die u wilt bedanken?

Tim Duncan: We hebben zoveel mensen gehad die bijdragen aan het succes van Zilver Eik. Of het nu een jaar of 30 jaar is, onze werknemers werken hard om uitzonderlijke wijn en speciale ervaringen voor onze fans te creëren. We zijn ongelooflijk gelukkig en dankbaar.

Bij Zilver Oak, er wordt vaak gezegd dat "de beste wijnen nog steeds voor ons liggen." Wat is er in petto voor toekomstige generaties bij Zilver Eik?

Matt Duncan: We verbeteren en denken altijd vooruit. Mijn zus, Haley en oom, David, hebben bijvoorbeeld industriële veranderende beslissingen genomen in de duurzaamheidsruimte. Onze nieuwe Alexander Valley -wijnmakerij herbergt een membraanbioreactor die de faciliteit helpt zijn netto positieve waterbeoordeling te bereiken. Beslissingen zoals deze helpen een toekomst te beloven Zilver Eiken en de wijnindustrie. Voor mij heb ik het geluk om mee te reizen en van mijn vader te leren. Het is met zijn kennis dat ik hoop de Zilver Eiken erfenis.