Coravin is enthousiast om officieel aan te kondigen dat we samenwerken Del Frisco's Grille Om vrijheid door het glas naar alle diners van Del Frisco te brengen. Del Frisco's Grille is een luxe bar en rooster bekend om zijn met de hand geselecteerde prime steaks, verse zeevruchten en een uitgebreide wijnkaart die bij alle gerechten past. We gingen zitten met de vice -president van Beverage in het grille van Del Frisco, Gretchen Thomas, om de manier waarop de wijnkaart is samengesteld en de geselecteerde flessen verder te begrijpen.
Vertel ons meer over uw achtergrond en hoe u kwam om lid te worden van de familie van Del Frisco:
Gretchen: Ik ben sinds ik 14 jaar oud in de restaurantbedrijf en ben nooit vertrokken. Ik ging naar school op de Culinair Institute of America in New York, waar wijn mijn hart veroverde. Daarna reisde ik naar Frankrijk en Italië om de wijnwereld te bestuderen - in het bijzonder, het verkennen van tapas en Spaanse wijn. Bij het grille van Del Frisco heb ik de gelegenheid gehad om rechtstreeks samen te werken met wijnhuizen in Zuid -Afrika en Spanje. Om onze gasten kennis te laten maken met wijnen uit regio's die misschien minder bekend zijn, maar zo complex als traditionele regio's echt opwindend is voor mij en een andere reden dat deze industrie me elke dag gemotiveerd houdt. Ik ben momenteel de eerste vice -president van Beverage bij het grille van Del Frisco en ben trots op ons prachtige wijnprogramma dat voortkomt uit het maken van een wijnkaart met de klant in gedachten. Een heerlijk steak -diner is wat we het beste doen, maar we zijn ook op zoek naar edgierwijnen die een verfrissende ervaring zullen veroorzaken. Ons doel is om onze diners een spannende eetervaring te bieden en een deel daarvan is hen kansen bieden om wijnen uit alle delen van de wereld te verkennen.
Hoe is de eet- en winstervaring veranderd sinds je erin bent binnengekomen?
Gretchen: Mensen worden zich steeds meer bewust van wat ze consumeren. Voor wijn stellen mensen interessantere en specifieke vragen over de landbouw- en wijnbereidingspraktijken terwijl deze spreekt over de kwaliteit van de wijn. Ik zeg hoe meer vragen, hoe vrolijker! Deze verhoogde nieuwsgierigheid is geweldig voor ons, omdat we met gasten in contact komen over de passie die in het wijnmakerij gaat en hen op een benaderbare manier te informeren over de complexiteit van de wijnindustrie. Gezien onze expertise hier bij het grille van Del Frisco, hebben we een geweldige kans om geweldige eet- en winning -ervaringen aan te bieden voor alle soorten diner die waardekwaliteit in hun eten en wijn.
Wat is een van de meest memorabele eten en wijncombinaties die je ooit hebt geprobeerd?
Gretchen: Toen ik in Catalonië was, had ik met inktvis in inktvis zwarte rijst met deze zoute zeewatersmaak en het was gekoppeld aan Garnacha. Ik zal niet liegen, ik was enigszins sceptisch, maar tot mijn verbazing was er geen metalen smaak en de rijke fruitigheid van Garnacha bleef nog steeds. De combinatie van de twee bracht de volledige Umami -smaak van de rijst naar voren en het was zo'n wellustige eetervaring voor mij. Ik denk dat dit het bewijs is dat het gezegde "niet klop tot je het probeert", geldt waar!
Het grille van Del Frisco staat bekend om een uitgebreide wijnkaart. Wat zijn uw vereisten voor het selecteren van nieuwe wijnen om aan de lijst toe te voegen?
Gretchen: Het grille van Del Frisco heeft momenteel 250 wijnen op onze wijnkaart. Er zijn een paar vragen die we tijdens de selectie stellen. Ten eerste, hoe kunnen we de beste wijn op alle waardeniveaus op onze lijst bieden, zodat onze diners het meeste genieten van waar ze voor betalen? Ten tweede kijken we naar de geschiedenis achter de wijn terwijl deze het rijke verhaal van zijn smaken vertelt. Het belangrijkste is dat we kijken of deze wijn iets unieks biedt dat bijdraagt aan de hele wijnkaart. We willen een diverse wijnselectie hebben die de eetervaring in het grille van Del Frisco verheft.
Als er één ding is dat mensen leuk vinden aan het grille van Del Frisco, zijn het de onvergetelijke steaks. Wat is je persoonlijke favoriete wijn om te drinken met een biefstuk?
Gretchen: Het mooie van wijn is dat de "regels" niet altijd bedoeld zijn om te worden gevolgd. Soms kan het breken van een regel leuk zijn en uiteindelijk geweldig werken! Wijnparen zijn subjectief, dus het draait allemaal om proef en er opstaan en experimenteel zijn-wees niet bang om een paar te proberen die vreemd lijkt omdat het je nieuwe favoriete selectie kan worden. Ik hou van een Franse pinot noir die aromatisch is en een fruitige smaak heeft, of een Californische cabernet uit Sonoma met een rijke en diepe smaak om bij mijn biefstuk te gaan. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, een geweldig Punt Het volgen van de dominante smaken van de wijn combineren met de texturen op het bord.
Voor meer informatie over het rooster van Del Frisco en de wijnen die ze door het glas dienen, Bezoek ze online of een reservering maken om hun te proberen FALL SPECIAAL, Een driegangenmaaltijd!