Pivot Wine Preservation System pouring with woman smiling in the background

De introductie van:

Pivot wijnbewaarsysteem

Verleng de levensduur van jouw alledaagse wijnen tot wel 4 weken.

Koop Pivot
Pivot Wine Preservation System on bottle with man and son enjoying wine in the background

Zelfs weken later smaakt jouw laatste glas net zo lekker als je eerste.

Verleng de levensduur van jouw alledaagse wijnen met het Coravin® Pivot™ wijnbewaarsysteem. Of je nu van een glas Cabernet wilt genieten aan het einde van een lange dag of jouw favoriete Riesling wilt combineren met een afhaalmaaltijd op dinsdagavond, de ingenieuze combinatie van de Pivot-wijnstopper en het systeem houden jouw wijnen tot wel 4 weken goed. Combineer jouw wijn met je humeur, je avondeten of het weer. Met het Pivot-wijnbewaarsysteem is de keuze aan jou. Zelfs weken later smaakt je laatste glas net zo lekker als je eerste.

Pivot system on bottle in gray with a group of people socializing with red and white wine in the background.

Geniet op jouw voorwaarden van wijn

Met het Pivot wijnbewaarsysteem genieten wijnliefhebbers van zoveel wijn als ze willen, zonder de druk om de fles leeg te maken of weg te moeten gooien.

Pivot System in black pouring red wine into a glass, as a man sitting at a dining table looks on.

Superieure bewaring

Het Pivot™ systeem vervangt uitgeschonken wijn door 100% puur Argon gas om te voorkomen dat zuurstof de fles binnendringt, waardoor de overige wijn perfect wordt bewaard zodat het laatste glas net zo lekker is als het eerste, al is het weken later.

Product shot of Pivot System stoppers.

Gebruiksvriendelijk

Vervang simpel de kurk of schroefdop door een Pivot™ wijnstopper. Als je klaar bent om uit te schenken, plaats je het Pivot® apparaat door de stopper, kantel je de fles en druk je op de knop. Als je klaar bent, verwijder je het apparaat weer en sluit je de stopper.

Close-up van twee met Argon gas gevulde Coravin Pure-capsules.

Coravin Pure™-capsules

99,99% ultra zuiver argongas drijft het systeem aan en bewaart je wijn.

Pivot gebruiken

Open de fles en plaats de stopper

Open de fles wijn. Vervang de kurk of schroefdop door een Pivot-stopper (zorg ervoor dat de stopper en de hals van de fles droog zijn).


Schenk wijn uit

Om te schenken, plaats je het Pivot-apparaat in de stopper. Kantel de fles zodat de tuit over het wijnglas hangt en houd de knop op het apparaat ingedrukt. Laat de knop los en zet de fles rechtop om te stoppen met schenken.

VID Thumbnail pivot-QSG

Pivot gebruiken