Hero-Header-Pivot-Still

OPEN DE FLES WIJN WAAR JIJ ZIN IN HEBT, WANNEER DAN OOK

IEDERE FLES, ONGEACHT DE DAG VAN DE WEEK

Combineer jouw wijn met je humeur, je avondeten of het weer. Met het Pivot-wijnbewaarsysteem is de keuze aan jou. Zelfs weken later smaakt je laatste glas net zo lekker als je eerste.

Of je nu van een glas Cabernet wilt genieten aan het einde van een lange dag of jouw favoriete Riesling wilt combineren met een afhaalmaaltijd op dinsdagavond, de ingenieuze combinatie van de Pivot-wijnstopper en het systeem houden jouw wijnen tot wel 4 weken goed.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Vervang gewoon de kurk of schroefdop door een Pivot™ Stopper. Wanneer je klaar bent om te schenken, steek je de Pivot™ door de Stopper, kantel je de fles en drukt op de knop. Wanneer je klaar bent, verwijder je het apparaat en sluit de dop van de stopper.

Hero-Header-Pivot-Still

DRINK WIJN WANNEER JIJ WILT

BELUCHTEN IN SECONDEN, IN PLAATS VAN UREN.

Nooit meer wachten. De Pivot Aerator zorgt voor een aromatischer en zachter glas wijn terwijl u inschenkt, alsof u dezelfde wijn 60-90 minuten lang hebt gedecanteerd. Wordt geleverd bij Pivot+.

Pivot Stoppers zijn compatibel met vrijwel elke fles. Of de wijn nu gesloten een kurk of schroefdop heeft, open zoals je normaal zou doen en plaats een Pivot Stopper om te genieten van alle voordelen die dit systeem te bieden heeft. Meer Pivot Stoppers betekent dat je nog meer wijnen bij de hand kunt hebben, zodat je echt kunt genieten van wat dan ook, wanneer dan ook.

Pivot in het echt