Hero-Header-Pivot-Still

OPEN DE FLES WIJN WAAR JIJ ZIN IN HEBT, WANNEER DAN OOK

Koop jouw Pivot

IEDERE FLES, ONGEACHT DE DAG VAN DE WEEK

Combineer jouw wijn met je humeur, je avondeten of het weer. Met het Pivot-wijnbewaarsysteem is de keuze aan jou. Zelfs weken later smaakt je laatste glas net zo lekker als je eerste.

Of je nu van een glas Cabernet wilt genieten aan het einde van een lange dag of jouw favoriete Riesling wilt combineren met een afhaalmaaltijd op dinsdagavond, de ingenieuze combinatie van de Pivot-wijnstopper en het systeem houden jouw wijnen tot wel 4 weken goed.

IMG-Key-Features-gs-campaign-pivot-pour

Drink wijn wanneer jij wilt

Met Pivot™ kan je zoveel wijn schenken als je wilt, en wat overblijft tot 4 weken bewaren, zodat je niet onder druk staat om de fles leeg te drinken of te verspillen.

IMG-Key-Features-gs-campaign-pivot-in-environment

Superieure "Freshness"

Pivot™ vervangt uitgeschonken wijn door 100% zuiver Argon-gas om de resterende wijn te beschermen tegen oxidatie, waardoor de kleur, smaak en het aroma van uw resterende wijn perfect bewaard blijven, zelfs weken later.

Key-Feature Easy-to-Use

Gebruiksvriendelijk

Vervang gewoon de kurk of schroefdop door een Pivot™ Stopper. Wanneer je klaar bent om te schenken, steek je de Pivot™ door de Stopper, kantel je de fles en drukt op de knop. Wanneer je klaar bent, verwijder je het apparaat en sluit de dop van de stopper.

Key-Feature Capsules

Coravin Pure™-capsules

100% ultra zuiver argongas drijft het systeem aan en bewaart je wijn.

Pivot gebruiken

Open de fles en plaats de stopper

Open de fles wijn. Vervang de kurk of schroefdop door een Pivot Stopper met de dop open (zorg ervoor dat de Stopper en de hals van de fles beide droog zijn).


Schenk wijn uit

Om te schenken, plaats je het Pivot-apparaat in de stopper. Kantel de fles zodat de tuit over het wijnglas hangt en houd de knop op het apparaat ingedrukt. Laat de knop los en zet de fles rechtop om te stoppen met schenken.

VID Thumbnail pivot-QSG

Pivot gebruiken

Pivot System on bottle pouring red wine into a glass with women chatting in the background.

BELUCHTEN IN SECONDEN, IN PLAATS VAN UREN.

Nooit meer wachten. De Pivot Aerator zorgt voor een aromatischer en zachter glas wijn terwijl u inschenkt, alsof u dezelfde wijn 60-90 minuten lang hebt gedecanteerd. Wordt geleverd bij Pivot+.

Pivot™ Stoppers

Pivot Stoppers zijn compatibel met vrijwel elke fles. Of de wijn nu gesloten een kurk of schroefdop heeft, open zoals je normaal zou doen en plaats een Pivot Stopper om te genieten van alle voordelen die dit systeem te bieden heeft. Meer Pivot Stoppers betekent dat je nog meer wijnen bij de hand kunt hebben, zodat je echt kunt genieten van wat dan ook, wanneer dan ook.


Pivot in het echt

IMG Pivot-IRL-influencers-1920