IMAGE Lifestyle Model-Six-Candy-Pour blurred

Wil jij een magische Valentijnsdag wijn ervaring creëren?

We hebben het perfecte Valentijnsdag cadeau voor de wijnliefhebber(s) in je leven.


Jouw Coravin in de kleur van de liefde is zeker een manier om wat romantiek aan de avond toe te voegen.

Of je nu Valentijnsdag viert met de liefde van je leven, een kleine groep vrienden, of alleen, wij hebben het perfecte cadeau voor het verbeteren van jouw wijn ervaring. We bieden nu tijdelijk de Model Six Candy Apple Red voor een liefdevolle prijs.

Model Six Core | Candy Apple Red

Model Six Core tilt elegantie naar een hoger niveau. Met de verfijnde Candy Apple Red geef je jouw Valentijn een extra touch, de glanzende afwerking en metallic accenten zorgen voor een hoogwaardige finish. Dit luxe Wijnbewaar systeem wordt geleverd met een beperkte accessoires en onbeperkt stijl (van de liefde).

Model Six | Candy Apple Red

Model Six tilt elegantie naar een hoger niveau. Met de verfijnde Candy Apple Red geef je jouw Valentijn een extra touch, de glanzende afwerking en metallic accenten zorgen voor een hoogwaardige finish. Dit luxe Wijnbewaar systeem wordt geleverd met geweldige accessoires en onbeperkt stijl (van de liefde).

Details.

IMG-Key-Features-gs-campaign-timeless-six-black-on-bottle

Eenvoudig gebruik dankzij SmartClamps™

SmartClamps™ maken het mogelijk om je Coravin-systeem eenvoudig met één stevige duw in te steken en te bevestigen, klaar voor gebruik.

IMG-Key-Features-gs-campaign-argon-capsules-green-bg

Coravin Pure™-capsules

99,99% ultra zuiver argongas drijft het systeem aan en bewaart je wijn.

Wijn en Spijs Tips

Wil je de volledige geschiedenis van Valentijnsdag weten? Spoiler: Het is niet alleen maar hartjes en rozen. Lees meer in de Valentijn's blog inclusief zeven van onze romantische wijn keuzes - met biefstuk en chocolade mousse recepten die zeker niet teleurstellen zullen stellen.


Voorwaarden en bepalingen van toepassing. Aanbieding alleen geldig op Coravin ecommerce (NL) op onze websites tot 11:59 pm CET op 14 april 2022 of zolang de voorraad strekt. De korting wordt onmiddellijk toegepast op het product. Coravin behoudt zich het recht voor om bestelhoeveelheden te beperken. Belastingen en verzend- en administratiekosten zijn uitgesloten van de korting. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere coupons of aanbiedingen. Geen aanpassingen op eerdere aankopen. Niet geldig voor contant geld.