Coravin Moments-app

Kies een onderwerp

• Wine Pairings | Coravin Moments App
  • Algemene vragen
  • Compatibiliteit systeem & apparaat
  • Connectiviteit Model Eleven

Terug naar boven

Wine Pairings | Coravin Moments App

Een stel dat proost met witte wijn, voor een achtergrond met zonsondergang boven de zee.

Wine Pairings | Coravin Moments App

Terug naar boven

Algemene vragen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Coravin Moments-app?

Met Coravin Moments kunnen wijnliefhebbers unieke combinaties van wijnen ontdekken waar ze interesse in hebben en combinaties van wijn met eten, films, muziek en nog veel meer. Gebruikers kunnen het gebruiken om contact te maken met Model Eleven en meer informatie vinden over andere Coravin-systemen.

Moet ik een account aanmaken om Coravin Moments te gebruiken?

Je hebt geen account nodig om de basisfunctie van de app te gebruiken. Je moet een account aanmaken om informatie op te slaan over jouw systemen of Moments en voor toegang tot een betere functionaliteit.

Moet ik eigenaar zijn van een Coravin-systeem om de Coravin Moments-app te gebruiken?

Nee, met de Coravin Moments-app kunnen wijnliefhebbers unieke wijn-Moments ervaren in combinatie met films, televisieseries, muziek en eten om meer te leren over Coravin.

Hoe verwijder ik een systeem uit mijn account?

Ga in het hoofdmenu naar "Mijn Coravin-systemen". De "Lijst met systemen” wordt geopend. Veeg van rechts naar links over het systeem dat je wilt verwijderen en er zal een rode verwijderknop verschijnen. Klik daarop.

Terug naar boven

Compatibiliteit systeem & apparaat

Met wat voor mobiele apparaten werkt Coravin Moments?

De Moments-app werkt met de iPhone 5 of nieuwer en is beschikbaar in de App Store. Het is niet geoptimaliseerd voor de iPad. Voor Android-telefoons is het beschikbaar via de Google Play Store.

Met welke Coravin-systemen werkt de Coravin Moments-app?

In de Moments-app kun je elk Coravin-systeem aan je account toevoegen. De Model Eleven is het enige systeem dat draadloos met de app verbindt via Bluetooth.

Terug naar boven

Connectiviteit Model Eleven

Hoe kan ik een Model Eleven aansluiten op de Coravin Moments-app?

Klik hier voor eenvoudige instructies.