IMG Spring promo HERO

CORAVIN LENTE AANBIEDING

Tot 30% korting op wijn per glas systemen

Niets lijkt onmogelijk in de lente. Coravin Wijnbewaarsystemen houden jouw wijn weken, maanden of zelfs jaren in top conditie. Zo kun je elke fles op elk moment opnieuw ontdekken.

Koop nu met korting

De keuze is aan jou, ontdek per glas

Wit, rood of rosé? Met Coravin is alles open. Drink vandaag een glas en bewaar de rest voor volgende week, volgende maand, of zelfs volgend jaar. Probeer meerdere wijnen tegelijk. Drink iets anders dan uw partner of stem uw wijnen tijdens een diner af op elke gang.

Pivot™ voor slechts € 99,99!

Geniet 4 weken lang van uw favoriete flessen

Met het Pivot™ Wijnbewaarsysteem is de keuze aan jou. Zelfs tot 4 weken later smaakt het laatste glas nog net zo lekker als het eerste. Stem je wijn af op jouw stemming, de gangen van het diner of het weer.

Timeless Three+ voor slechts € 159,99!

Geniet maanden of zelfs jaren van jouw favoriete flessen

Coravin Timeless Wijn Bewaarsystemen zijn ontworpen om wijn in te schenken zonder de kurk te verwijderen, zodat je vandaag een glas kunt schenken en de rest van de fles kunt bewaren voor volgende week, volgende maand of volgend jaar.

Getest en geliefd door wijnliefhebbers

IMG-Headshot-Andrea-Zigrossi

Andrea Zigrossi

Influencer en wijnontdekker 🍇 @trotterwine

In slechts enkele stappen kun je een fles wijn openen en tot 4 weken lang perfect bewaren. Na het ontkurken van de fles hoeft alleen de Pivot Stopper in de fles en vervolgens de Coravin Pivot op de stopper. Vervolgens hoef je alleen de fles te kantelen en op de knop te drukken om de wijn in te schenken. Het klinkt simpel, in de realiteit is het zelfs nog makkelijker!

IMG-Headshot-Raquel-Royers

Raquel Royers

Wijnblogger in Napa Valley op Watch Me Sip

Coravin heeft de manier waarop ik van mijn wijn geniet totaal veranderd. Ik proef voortdurend wijn om ze te beoordelen op mijn blog - voordat ik een Coravin had, zouden zoveel geopende flessen uiteindelijk bij het afval belanden, maar nu kan ik ze gewoon proeven zonder de kurk te verwijderen en dat heeft het echt voor mij veranderd. Dit is echt mijn favoriete wijnaccessoire!

IMG Headshot blank

Joseph

Geverifieerde Coravin Timeless koper

Ik kan elke wijn proberen die ik wil, mijn vrouw drinkt wat zij wil, iedereen is tevreden. Het zorgt er ook voor dat we duurdere wijnen willen kopen. We hoeven ons geen zorgen te maken dat de fles leeg moet, alleen omdat hij open is. Want hij hoeft niet open.


Voorwaarden en bepalingen van toepassing. Aanbieding alleen geldig op Coravin ecommerce (NL) op onze websites tot 11:59 pm CET op 14 april 2022 of zolang de voorraad strekt. De korting wordt onmiddellijk toegepast op het product. Coravin behoudt zich het recht voor om bestelhoeveelheden te beperken. Belastingen en verzend- en administratiekosten zijn uitgesloten van de korting. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere coupons of aanbiedingen. Geen aanpassingen op eerdere aankopen. Niet geldig voor contant geld.