Club Coravin

Klik op de onderstaande link om een account aan te maken en bij Club Coravin te gaan. Meld je aan als je al een account hebt.

Aanmelden

Meld je aan om sneller af te rekenen en voor toegang tot kortingen.

Nieuwe klant of gast

Vrienden die een Coravin gebruiken om buiten aan een picknicktafel rode en witte wijn te drinken.

Jouw premium Coravin-ervaring staat op je te wachten

Sluit je aan bij onze community van gepassioneerde wijnliefhebbers die alle wijn willen ervaren die de wereld te bieden heeft.


Voordelen van Club Coravin

Sluit je aan bij duizenden gelijkgestemde wijnliefhebbers wereldwijd en geniet van de voordelen die exclusief zijn voorbehouden aan Club Coravin-leden.

Beste prijzen voor capsules

Als lid van Club Coravin profiteer je van onze beste capsuleprijzen. Koop nieuwe capsules wanneer je ze nodig hebt of bespaar nog meer wanneer je abonneert op een capsule abbonement.

Exclusieve promoties

Houd je e-mail in de gaten voor de laatste nieuwtjes over speciale aanbiedingen en flitsaanbiedingen, alleen voor Club Coravin-leden.

VIP wijn evenementen en promoties

Ontdek de wondere wereld van wijn, van virtuele privéproeverijen tot speciale pre-releases, speciaal voor Club Coravin-leden samengesteld en besproken.


Extra voordelen voor eigenaars van een Coravin systeem:

Voeg uw apparaat(en) en bijbehorend(e) serienummer(s) toe aan uw profiel om deze extra voordelen te ontgrendelen.

Verjaardagscadeau

Voeg je verjaardag toe aan je profiel en je ontvangt elk jaar een speciaal cadeau van ons. Vier nog een reis rond de zon met een exclusieve aanbieding die de hele maand van je geboorte geldig is.

Verlengde garantie

Voeg een jaar garantie voor uw systeem toe. Wanneer u apparaatinformatie aan uw profiel toevoegt, ontvangt u 3 jaar dekking vanaf de datum van aankoop. Voorwaarden zijn van toepassing.