Coravin Limited Edition Mica Wijn Conserveringssysteem liggend in een geschenkdoosje

GRIJP JE TWEEDE KANS

50% korting op Limited Edition Mica

Wegens doorslaand succes in herhaling! Model Six Limited Edition Mica met 50% korting. Wees er snel bij want de voorraad is zeer beperkt en op = op.

Coravin Model Six Limited Edition Mica Gift Set componenten op wit: Systeem, Draagtas, Schroefdoppen, Voetstukbasis, Capsules, Aerator

UITVERKOCHT | Model Six Limited Edition Mica Gift Set, €299,50

De Limited Edition Mica Gift Set is het ultieme cadeau voor de tante die haar wijnkelder aanbidt, je zoon die altijd het brein van de sommelier plukt, en misschien ook wel voor jezelf! Het Limited Edition Mica Systeem wordt geleverd met een Carry Case, zes Coravin Pure™ Capsules, acht standaard Coravin Schroefdoppen, een Coravin Aerator en het Coravin Premium Voetstuk - meer dan genoeg om de feestdagen door te komen.

Coravin Model Six Limited Edition Mica componenten op wit: Systeem, Draagkoffer, Capsules, Schroefdoppen

UITVERKOCHT | Model Six Limited Edition Mica, €199.50

Deze standaard Model Six-bundel is perfect voor uw broer die zijn volgende Napa-reis al aan het plannen is, de grootvader die elk Coravin-systeem wil verzamelen, en uw beginnende wijnverzamelaar-neefje. Het Limited Edition Mica System wordt geleverd met een Carry Case, drie Coravin Pure™-capsules en twee standaard Coravin-schroefdoppen - perfect voor de feestdagen.


Voorwaarden zijn van toepassing. Aanbieding alleen geldig op Coravin.nl tot 23.59 uur CET op 7 December 2020 of zolang de voorraad strekt. De korting wordt weergegeven in de gepubliceerde prijzen, er wordt geen extra korting toegevoegd bij het afrekenen. Coravin behoudt zich het recht voor om bestelhoeveelheden te beperken. Belastingen en verzend- en administratiekosten zijn uitgesloten van de korting. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere coupons of aanbiedingen. Geen aanpassingen aan eerdere aankopen. Niet geldig voor contant geld.